Téma dne "HUDBA" - čtvrtek 4.1. 2024

  • Raul Zelený
    Raul Zelený
    05.01.2024 23:08

    Z nepsaných pravidel TD:
    Pokud některý účastník TD požádá o zásah admina (vyjma případů, kdy admin zapomene otevřít galeri nebo vypnout bodování), vůbec nepochopil podstatu TD.
    Pokud některý admin provede v průběhu soutěže zásah do TD (vyjma případů výše uvedených), vůbec nepochopil podstatu TD.
    Za průběh TD přece odpovídá odpovědný vedoucí, tedy vítěz minulého TD:
    https://www.fotoaparat.cz/fotogalerie/lide/83147/
    Prosím voliče, kteří tohoto vítěze (který nedodal ani nominační hodnocení, ani jediný komentář a prohlédl si pouze 10 fotografií, přičemž v soutěžní galerii jich bylo 40) volili, aby si uvědomili, že jsou hrobaři TD a mají na tom, co se v tomto TD přihodilo, podíl. Protože když si někdo prohlédne 10 fotek ze 40, stěží to lze interpretovat jinak, než že jsou mu ostatní účastníci a celé TD ukradeni. Takový soutěžící se s velkou pravděpodobností nebude chtít se soutěžní komunitou již nikdy setkat, a proto je nesmysl mu svěřovat organizaci TD a povinnosti s tím související.

  • Tomava
    Tomava
    06.01.2024 00:22
    Reaguje na MSD 05.01.2024 22:34:

    "Hele, a jste si jisti, že když jste vložili fotografii do galerie TD, jste..." - zobrazit celý komentář

    Mirku, máš pravdu. Legitimaci nemám a příspěvky neplatím. Měl bych být vyloučen, ovšem když nejsem členem, tek zase vyloučen být nemohu.

  • Rumovník Pravý
    Rumovník Pravý
    06.01.2024 06:55

    nejhorší je snaživý blbec a ukřivděný nýmand

  • Anassia
    Anassia
    06.01.2024 09:32
    Reaguje na MSD 05.01.2024 22:34:

    "Hele, a jste si jisti, že když jste vložili fotografii do galerie TD, jste..." - zobrazit celý komentář

    A když doma najdu ještě odznak pionýra, bude to stačit? Členskou legitku nemám a ani nikdy neměla.

  • drapka
    drapka
    06.01.2024 09:40

    Zkusila jsem ještě jednou napsat do redakce, ale asi nám to moc nepomůže, moc mě to mrzí, ........přitom taková hloupost, kdyby každý raději se nad tou svoji fotkou zamyslel, každý přeci může mít svůj názor, a buď bere komentář nebo ne, i když je negativní, o to líp, tohle nás přeci posouvá,........přiznám se, tohle jsem nečekala, ......snad se to brzy vyřeší, přeji hezký víkend.

  • KáStefi
    KáStefi
    06.01.2024 10:30

    ...toľko krásnych novoročných prianí sme tu mali... ... a už tu riešime žabomyšie vojny ... škoda. Verím, že sa všetko dá do poriadku... Krásny deň Trojkráľový

  • MaTal
    MaTal
    06.01.2024 10:31
    Reaguje na drapka 06.01.2024 09:40:

    "Zkusila jsem ještě jednou napsat do redakce, ale asi nám to moc nepomůže,..." - zobrazit celý komentář

    Moniko, nevěřím, že v pondělí hned ráno "žlutý text" hned zmizí a pondělí je poslední den soutěže. Věřím, že každý máme v hlavě pořadí na 1, 2. a 3. místě a už ho případné další komentáře nějak moc neovlivní. Chtělo by se to povznést, přejít z Fortissima do Adagia a uvést svoje favority, aby příští TD už bylo bez turbulencí, které provází toto od samého počátku.

  • Jinka
    Jinka
    06.01.2024 10:58

    Přeji všem Ještě jednou vše dobré v roce 2024, škoda ho rozjet nepohodou a nesvárem, z mého pohledu (byť neúčastníka TD) v podstatě zbytečným. Proč si to tu kazit?

  • MSD
    MSD
    06.01.2024 13:07

    Jasně, všechno nejlepší do tohoto roku všem!
    Já už nefotím a nehodlám s tím začínat. Ale TD pro mně byla vždy zajímavá výzva. A tato změna mě provokuje. A proto se zavazuji: pokud nebude systém TD navrácen do předchozího stavu a pokud nebudu banován, zúčastním se přinejmenším následujícího TD. A budu komentovat!!!
    S čerty nejsou žerty!!! To je krásná pohádka! Dnes mi hlavou stále zní ta písnička Petře, Petříčku, chlapče rozmilý …

  • Adam Švarc
    Adam Švarc
    Admin
    Autor
    06.01.2024 14:32

    Přeji všem hezký den,

    nastavení soutěžní galerie je úplně stejné jako vždy, tudíž by se žádný problém vyskytovat neměl. Já jako admin do soutěže zasahovat nebudu. Vždy jen připravím soutěžní galerii na přání předchozího výherce a "vyvěsím" pravidla.

    Zapnuté bodování by neměl být problém. Všichni soutěžící jistě ví, že se hodnotí jiným zbůsobem. Přesto jsem ho dodatečně vypnul.

    Zkuste prosím všichni ještě jednou, zda všem všechno funguje jako obvykle. Pokud to tak nebude, zjistím od Ajťáka, kde se problém vyskytuje a případně ho vyřešíme. Je zvláštní, že někomu vše funguje tak jak má, ale někomu ne.

    Přeji hezký víkend.
    Adam

Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).

Nové diskuse

Nové komentáře

Nejžhavější diskuse