Obsahovĕ nevhodně fotografie

  • smallgrammar
    smallgrammar
    20.07.2023 19:53
    Reaguje na E.B.E 20.07.2023 18:07:

    "Pleteš si pojmy s dojmy. A ano. Cenzura tu opravdu je. Jen ne ta, o které..." - zobrazit celý komentář

    Trochu mi je teda záhadou, prečo už tento web nie je dávno zatvorený. Pretože tie "umelecké akty", pojem, ktorý citujete, na tomto webe sú a možno je to len môj dojem, ale nevšimol som si, že je tam varovanie, a že ako prístup k nim treba potvrdiť svoj vek. Ale pokojne to ako záhadu aj nechám, nebude to jediná záhada tu, na tom sa asi zhodneme.

    Nie som právnik ani neprevádzkujem web, kde by som musel implementovať formálnu ochranu mladistvých. Takže možno je slovo cenzúra z mojej strany v danej veci ostré slovo, ak by to vyriešila iba implementácia tej formálnej ochrany, ktorá tu ale asi nikdy nebude a "riešenie" bude vždy len "ad hoc", podľa situácie, len vtedy a len tak, ako ju nahlásia iní používatelia.

    Ak som svoju myšlienku doteraz nedokázal napísať dosť jasne, tak ešte skúsim inými slovami: je to myšlienka rovnakého metra a "merania", pretože nahé ľudské telo tu ukazujú aj iné fotografie, ktoré teraz nikto nezmazal, a ktoré sú tu už dlho. Samozrejme, majiteľ môže zmazať čo chce. Môže implementovať to upozornene a potvrdenie o veku. Môže si dať ako nové heslo webu niečo ako "deti deťom". Čokoľvek. Pokojne začnem písať aj komentáre viac rozprávkovo. Môžeme sa smiať, môžeme si nadávať, ale ako sa vraví, nie je lepšia prevencia?

  • E.B.E
    E.B.E
    20.07.2023 20:02
    Reaguje na smallgrammar 20.07.2023 19:53:

    "Trochu mi je teda záhadou, prečo už tento web nie je dávno zatvorený...." - zobrazit celý komentář

    Proč ještě není "zavřený"? Proč kolem mého domu každý den lidi parkují na chodnících a trávnících, jezdí v protisměru, na červenou ? ...protože na to úřady kašlou. Což ale neznamená, že jednou "pohár nepřeteče".

  • E.B.E
    E.B.E
    20.07.2023 20:08
    Reaguje na smallgrammar 20.07.2023 19:53:

    "Trochu mi je teda záhadou, prečo už tento web nie je dávno zatvorený...." - zobrazit celý komentář

    Co se týká zdejšího webu...něco se stalo s příchodem nového FA. Změna stránek, vzhledu. Odchod správců a programátora... Tolik stížností, připomínek a slibů o nápravě a změnách... Což se samzřejmě odrazí v kvalitě i vyjímečnosti webu, složení jeho uživatelů. pamatuju si na jednu konkrétní větu admina: Nový web jsme testovali na základních školách, kde se velice líbil :-)

  • smallgrammar
    smallgrammar
    20.07.2023 20:15
    Reaguje na E.B.E 20.07.2023 20:08:

    "Co se týká zdejšího webu...něco se stalo s příchodem nového FA. Změna..." - zobrazit celý komentář

    Milé. Keby sa aspoň tá veta, "Nový web jsme testovali na základních školách, kde se velice líbil.", ukazovala každému vždy, keď ide vložiť novú fotografiu a nový komentár, tak by si niektorí možno ušetrili námahu s vkladaním niektorých fotiek a niekto ako ja by si ušetril prácu s "polemickým písaním". V tomto momente mám pocit, že tá veta hovorí za všetko, či aspoň niečo napovedá, v štýle čaro nechceného.

  • E.B.E
    E.B.E
    20.07.2023 20:17
    Reaguje na smallgrammar 20.07.2023 20:15:

    "Milé. Keby sa aspoň tá veta, "Nový web jsme testovali na základních školách..." - zobrazit celý komentář

    Zdá se, že sis odpověděl :-)

  • Lenka Strnadová
    Lenka Strnadová
    Autor
    20.07.2023 22:03

    Ovládla jsem se a zvolila ne nevhodný výraz pro onoho umělce. Slovník cizích slov pravi:
    Slovo: individuum
    Význam:
    • jedinec, jednotlivec
    • podezřelá, pochybná osoba
    Věděla jsem, že se to zvrtne a bude krom jiného naráženo na ostatní fotky. Nechci se v tom patlat, nechci ani, aby tu děcka naklikávala... že jim už bylo 18 let...

  • smallgrammar
    smallgrammar
    20.07.2023 22:33
    Reaguje na Lenka Strnadová 20.07.2023 22:03:

    "Ovládla jsem se a zvolila ne nevhodný výraz pro onoho umělce. Slovník..." - zobrazit celý komentář

    Konečne viem, že som bol úplne mimo, slovník ma usvedčil. A sám seba som usvedčil, z toho, že chcem pre používateľov tohoto webu to zlé, lebo som "narážal" na ostatné fotky, celé som to zvrtol, na území, ktoré patrí iným.

    Pokojne si tento web berte ako vlastnú osobnú obývačku, ak môžete, ja Vám to doprajem, bez irónie. Moje sú tu iba moje fotky a komentáre. Tak týmto prosím majiteľa, ak ma bude dávať preč, tak dôkladne. S celou digitálnou stopou. Každý jeden môj komentár. Čo ma mrzí z pohľadu tých, ktorí by si ich možno, možno chceli pod svojou fotografiou nechať, možno niekto. Verím, že sa ľudia tu aj potešia, že už budú preč.

  • Lenka Strnadová
    Lenka Strnadová
    Autor
    20.07.2023 22:40
    Reaguje na smallgrammar 20.07.2023 22:33:

    "Konečne viem, že som bol úplne mimo, slovník ma usvedčil. A sám seba som..." - zobrazit celý komentář

    Tohle přece netřeba... A už několik let se tu necítím jako ve svém obýváku... :)

  • E.B.E
    E.B.E
    04.01.2024 18:24

    Třeba jde jen o můj problém a jsem puritán, či "ze staré školy", ale zajímalo by mě ,kolika z vás přijde normální fotografovat, navíc se chlubit obrázky svázaných žen s roubíkem v ústech, kterým stojí muž na hlavě s pistolí v ruce ? (byť jakkoli "umělecky" zpracovaných)

  • Lt. Dan
    Lt. Dan
    06.01.2024 18:21

    me mistr take blokuje ...

Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).

Nové diskuse

Nové komentáře

Nejžhavější diskuse