Téma dne "ABSTRAKCE VE FOTOGRAFII"- čtvrtek 5.1.

  • Míla Vildová
    Míla Vildová
    08.01.2023 23:32
    Reaguje na dpryl 08.01.2023 21:17:

    "Užitečný nápad může mít I kolemjdoucí kecal... a při výběru řešení má..." - zobrazit celý komentář

    Já už nechtěla dál rozvíjet tuhle diskuzi, ale tvá písmenka mi nedala neodpovědět. Řekni mi, na co by člověk potřeboval při vstupu do soutěže TD, při vkládaní fotek něco potvrzovat. Každý má prostudovaná pravidla, ví co ho čeká, na co má dát pozor a jaké jsou jeho povinnosti. Co se týká TD, je to soutěž, která je naše, ne FA a nejde porovnávat s ostatními, má svá pravidla, která najdeš hned pod fotkami. Admin nám už hodně pomohl, tím že vypnul bodování.

  • Míla Vildová
    Míla Vildová
    10.01.2023 02:44

    VYHLÁŠENÍ VÝSLEDKŮ TD ABSTRAKCE.
    Tentokrát se sešlo opravdu velké množství nádherných fotek a bylo velice těžké vybírat.
    Zúčastnilo se 26 fotografů, celkově jsme nafotili 46 fotografií. Nehodnotili čtyři, dpryl, zpěvák, Landdy a deciBEL, snad se příště polepší. :)
    -------------------------------

    1. místo - Petr52 - V podloubí - 25 bodů
    2. místo - Míla Vildová - Start do neznáma - 21 bodů
    3. místo - Z9 - polehoučku ... 20 bodů
    4. místo - Karla Milcová - Struktury - 8 bodů
    5. místo - Marie - Abstrakce č. 2 - 7 bodů
    6. místo - casablanca - Nervová soustava - 6 bodů
    7. místo - DaHo - Ukřižovaný - 5bodů
    - - . - - LenkaB. - Jiné světy - 5 bodů
    8. místo - Marimona - TD - Po pár skleničkách.... 4 body
    - - . - - Elimurka - kočka - 4 body
    - - . - - deciBEL - V prostoru - 4 body
    - - . - - Míla Vildová - Planeta Země.. 4 body
    9. místo - MaTal - Lesní klubíčko - 3 body
    - - . - - KáStefi - 2 v 1 - 3 body
    - - . - - Petr52 - A přece se točí-3 body
    - - . - - casablanca - Zimní toulání - 3 body
    10. místo - Všichni ostatní - 2-0 bodů

    Petr52 se stává vítězem se svou nádhernou fotografií "V podloubí", gratuluji!!
    Gratulace také Z9 a k bramborové i Káje. Všem moc děkuji za krásné fotografie a budu se těšit na nové TD, které nám Petr52 vymyslí..

  • Festa
    Festa
    10.01.2023 07:50

    Poděkování a pochvala Míle.
    Blahopřání Petrovi52 a vedle něj umístěným.
    Vašek

  • Marie
    Marie
    10.01.2023 08:07

    Díky Mílo za vše s TD spojené. Gratuluji Petrovi52 za vítězství a i ostatním na dalších krásných místech. Těším se na nové TD.

  • Raul Zelený
    Raul Zelený
    10.01.2023 08:42

    Chtěl bych moc pochválit Mílu Vildovou za to, jak se o TD postarala. Našel jsem její komentář pod všemi fotkami soutěžících kolegů, což je věc nebývalá (např. v listopadovém TD „Rytmus ulice“ lze nalézt fotky bez jediného komentáře, „mlčící menšina“, které nestála žádná fotka za komentář, zahrnovala cca 30% účastníků). A to bylo přesně cílem mého snažení - věřím, že Míla pochopila, že cílem mých (jistě nesnesitelně dlouhých) komentářů bylo sdělit komunitě, že „umění“ vložit do systému FA soutěžní fotku (byť fotku, která komunitu zaujala) nemusí být dostačující kvalifikací k tomu, aby soutěžící úspěšně vykonával funkci prezidenta TD. Přeji v budoucnu TD co nejvíce takových prezidentů jako je Míla, takových, kteří budou pozitivním příkladem pro ostatní soutěžící a kteří budou „vzornou matkou“, schopnou a ochotnou se o dítě jménem TD postarat.

  • Petr52
    Petr52
    10.01.2023 09:18

    Velice mě vaše volba potěšila. Také bych chtěl ocenit všechny další , kteří se soutěže zúčastnili , pogratulovat Míle Vildové a Z9 za druhé a třetí místo a vyzvednout vaši snahu na nelehké téma vymyslet a vyfotit snímek. Jak už přede mnou napsal Raul Zelený velké ocenění patří Míle Vildové za její vedení soutěže, komentáře ke každé fotce a rychlé spočítání výsledků. Nové téma se pokusím vymyslet rychle.

  • Karla Milcová
    Karla Milcová
    10.01.2023 09:23

    Gratulace především všem třem na bedně, a děkuji ostatním, kteří se aktivně zúčastnili. A velké poděkování Míle za krásné téma a vedení celé soutěže. Takovou ji znám již pár let a jsem tomu moc ráda. A ještě jedno velké poděkování - Raulovi - díky za slova, která snad probudí spící aktéry jen vkládající fotky a čekající na hodnocení ostatních. Obě Petrovy fotky mne hodně zaujaly, jsem moc zvědavá, jaké téma vymyslí a těším se na novou hru.

  • casablanca
    casablanca
    10.01.2023 10:10

    Gratuluji vítězům. Potěšily mě vaše fotky.
    TD jsem se zúčastnila jen několikrát. Když jsem na FA chodila kdysi dávno, tak TD nebylo. Překvapuje mě, malá schovívavost k nově příchozím. Jsem pro dodržování daných pravidel, ale ta pravidla musí být jasně daná. A myslím si, že mnozí noví lidé mají s jejich pochopením problém. Neumím číst mezi řádky a zvyklosti také nepředvídám a troufnu si říct, že nebudu sama. Mají výhodu ti, co jsou zde dlouho a stáli u zrodu soutěží. Ráda soutěžím a jsem ráda, když má moje fotka u vás odezvu, ale být "prezidentem" soutěže - to je o strach, jestli to zvládnu. Jestli i přes veškerou snahu nepropadnu.

  • Karla Milcová
    Karla Milcová
    10.01.2023 10:29
    Reaguje na casablanca 10.01.2023 10:10:

    "Gratuluji vítězům. Potěšily mě vaše fotky. TD jsem se zúčastnila jen..." - zobrazit celý komentář

    Ráda jsem v TD viděla tvoje fotky, zaujaly také nejednoho z nás. Ke tvé poznámce o malé schovívavosti k nově příchozím jenom poznamenávám, že tentokrát Míla požádala admina o uveřejnění pravidel hned u vyhlášení tématu. Ta pravidla již platí nějakou dobu, mnozí se na jejich úpravě podíleli, není to tedy nic nového, ale jsou tady, aby byla dodržována a snad každý, kdo se přihlašuje do jakékoliv soutěže, si napřed přečte pravidla. A pokud jde o nováčky, myslím, že nejen Míla se jim snaží pomoci třeba interkou.

  • drapka
    drapka
    10.01.2023 11:09

    Gratuluji Petrovi52 k vítězství a i všem ostatním, v TD bylo mnoho krásných fotografií a bylo těžké vybírat, .......těším se na nové TD.

Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).

Nové diskuse

Nové komentáře

Nejžhavější diskuse